LIVE FRA AMERIKA
Kom tæt på supermagten og livet som USA-korrespondent

USA er verdens største magt og afgørende for Danmark. Men hver gang vi tror, vi forstår amerikanerne, overrasker og chokerer de os. Tag på en rejse gennem det enorme land sammen med Jesper Steinmetz, der til daglig bor og arbejder i USA som TV2s korrespondent.

Gennem mere end 10 år har han besøgt samtlige 50 stater og mødt amerikanerne – fra skiftende præsidenter, Obama, Trump og Biden til de hjemløse, fra filmstjernerne til farmerne.

Oplev supermagten indefra, når Steinmetz rapporterer fra de seneste års aktuelle brændpunkter og samtidig giver et indblik i tilværelsen som korrespondent. Fra sit liv i hovedstaden Washington, D.C., og fra sine rejser i staterne, beretter han personligt om raceuroligheder, skoleskyderier, fattigdom, illegal immigration, tyfoner og oversvømmelser, politisk uenighed og en stigende splittelse i befolkningen. Men også om amerikanernes usædvanlige viljekraft og sammenhold og om deres ukuelige stolthed og kærlighed til forfatningen og fædrelandet.

Om Jesper Steinmetz (f. 1967).
Uddannet journalist i 1995, ansat på Jyllands-Posten, DR og TV 2. Studievært på TV 2 Nyhederne 2004-2010. Kåret som årets mandlige tv-vært i 2007 og årets tv-vært i 2009 ved Copenhagen TV Festival. USA-korrespondent for TV 2 siden 2010, bosat i Washington, D.C.

Aktuel med bogen Live fra Amerika. Har tidligere udgivet bogen Come On America, 2011.

Tantholdt.com