LIVE FRA AMERIKA

Kom tæt på supermagten og livet som USA-korrespondent

USA er verdens største magt og afgørende for Danmark. Men hver gang vi tror, vi forstår amerikanerne, overrasker og chokerer de os. Tag på en rejse gennem det enorme land sammen med mangeårig USA-korrespondent Jesper Steinmetz, der har boet og arbejdet der i mere end 10 år. Kun få kender Guds eget land som Jesper Steinmetz, der har besøgt samtlige 50 stater og mødt amerikanerne – fra præsidenten til de hjemløse, fra filmstjernerne til farmerne.

Oplev supermagten indefra, når Steinmetz i sit spændende foredrag beretter om den aktuelle politiske situation, om de seneste års brændpunkter og sociale spændinger og samtidig giver et indblik i tilværelsen som korrespondent. Fra sit liv i hovedstaden Washington, D.C. og fra sine rejser i staterne, har han i over 10 år rapporteret personligt om raceuroligheder, skoleskyderier, fattigdom, illegal immigration, tyfoner og oversvømmelser, politisk uenighed og en stigende splittelse i befolkningen. Men også om amerikanernes usædvanlige viljekraft og sammenhold, og om deres ukuelige stolthed og kærlighed til forfatningen og fædrelandet.

I foredraget belyser og analyserer Jesper Steinmetz det nuværende politiske klima op til det kommende præsidentvalg og giver et unikt indblik i USA anno 2024.

Om Jesper Steinmetz (f. 1967)
Jesper Steinmetz er uddannet journalist i 1995 og har været ansat på Jyllands-Posten, DR og TV 2. Han har været studievært på TV 2 Nyhederne fra 2004-2010. Han blev kåret som årets mandlige tv-vært i 2007 og årets tv-vært i 2009 ved Copenhagen TV Festival. Han arbejdede som USA-korrespondent for TV 2 i 2010-2023, og er nu Europa-korrespondent for TV 2, bosat i London.

Jesper Steinmetz har udgivet bøgerne Live fra Amerika (2020) og Come On America (2011).

Book et foredrag med Jesper Steinmetz i dag.

Tantholdt.com