MED ÅBNE ØJNE

Et foredrag om livet bag kameraet på godt og ondt.

Hør hele Danmarks udenrigskorrespondent Rasmus Tantholdt fortælle om sit liv bag kameraet på godt og ondt. Om de etiske og moralske dilemmaer, og om risikoen ved at arbejde i lande ramt af krig eller naturkatastrofer.

Rasmus Tantholdt fortæller om de alvorlige historier, men også om de mange pudsige episoder, der opstår på rejserne rundt i verden. Et foredrag med alvor og humor – der altid er brand aktuelt.

Rasmus Sebastian Altenburg Tantholdt blev født på Aarhus Kommunehospital den 20. oktober 1973.

Han voksede op på Frederiksbjerg i Smilets By, hvor han arbejdede som frivillig på det lokale beboerblad Annas Røst, læste nyheder op på Aarhus Nærradio/Radio Colombo og arbejde som frivillig på Aarhus Nyheds TV.

I 1996 begyndte han på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus. Han var praktikant på TV MIDTVEST i Holstebro, blev færdig på Journalisthøjskolen i 2000, hvorefter han begyndte på TV2 Nyhederne som indlandsreporter.

I 2003 blev han for første gang sendt til Irak i forbindelse med USA’s invasion af landet. Siden har han rejst i krise og konfliktområder i hele verden for TV2, og gør det stadig.

Tantholdt.com