Brug os til jeres næste virksomhedsarrangement!

Vi har flere dygtige journalister tilknyttet, der har stor erfaring med at moderere debatter og agere værter til bla. konferencer og kurser. Herudover tager flere af vores foredragsholdere gerne ud og holder foredrag hos virksomheder. Kontakt os for at høre mere.

Har du en specifik profil i tankerne, som vi ikke har listet her? Så skriv til os – måske vi kan hjælpe.

Konferencier og ordstyrer

Natasja Crone

Natasja Crone

Natasja Crone har mange års erfaring som vært og konferencier – både til store liveevents og på skærmen, hvor hun bla. er et fast ansigt på TV 2 Nyhederne.

Crone er en professionel og levende facilitator, der med overblik, ro og overskud kan være anker på alt fra politiske debatter og kursusdage til dybdegående sceneinterviews.

Konferencier og ordstyrer

Cecilie Frøkjær

Cecilie Frøkjær

Cecilie Frøkjær er en erfaren konferencier og ordstyrer, der i mange år har faciliteret arrangementer for såvel private som offentlige virksomheder og foreninger.

Frøkjær kan styre alt fra paneldebatter, enkeltinterviews og diskussioner med publikum. Hun kan desuden bookes til foredrag i forbindelse med personalekonferencer, medarbejderdage etc.

Foredrag og workshops om arbejdsglæde

Mikael Kamber

Mikael Kamber

Vi kender Mikael Kamber som journalist; som chefredaktør på JydskeVestkysten, mediedirektør i DR og ikke mindst som nyhedsvært på TV 2, hvor han har været siden 2012.

Mikael Kamber er samtidigt en af landets førende undervisere i arbejdsglæde. Han har skrevet bøgerne “Vi er bedst, når vi er glade” og “Stærkere” om arbejdsglæde og ledelse, og han er uddannet i positiv psykologi i USA. Han kan både bookes til foredrag, workshops og kurser i din virksomhed. Læs om Kambers foredrag her.

Konferencier og ordstyrer

Katja Damkier Hansen

Katja Damkier Hansen

Katja Damkier startede faktisk karrieren som journalist på Tour de France, men har siden beskæftiget sig mere med business end sport – både som finansjournalist i Jyske Bank, på Berlingske Business og på TV 2 Business. Siden 2016 har hun været vært på TV 2 News.

Med Damkier får man en moderator, der både kan styre debatterne, stille kritiske spørgsmål og være i øjenhøjde med deltagere og publikum. Damkier har faciliteret flere større møder og konferencer for f.eks. Mandag Morgen, Danske Regioner og Copenhagen Business School (CBS).

Konferencier og ordstyrer

Charlotte Beder

Charlotte Beder

Charlotte Beder er uddannet journalist i London – og har næsten 20 års erfaring som erhvervsreporter, politisk reporter og ikke mindst nyhedsvært for både DR og TV 2.

Beder har samtidig solid erfaring som ordstyrer og konferencevært ved både danske og internationale arrangementer – med opgaver for bl.a. A. P. Møller–Mærsk, Dansk Industri, Carlsberg, LO, Danske Invest, PFA og mange flere på CV’et.

Konferencier og ordstyrer

Vibeke Daell Bjerrum

Vibeke Daell Bjerrum

Vibeke Daell Bjerrum har beskæftiget sig med dansk og internationalt erhvervsliv de sidste 10 år, som journalist på dagbladet Børsen og Berlingske Business. I dag er hun studievært hos TV 2 News, men holder fast i erhvervsstoffet, som vært på magasinet BusinessClass.

Vibeke er en engageret og professionel ordstyrer, der både kan styre debatter og stille kritiske spørgsmål til oplægsholdere. Hun har bl.a. været moderator ved arrangementer hos Danske Bank, InnovationsFonden, PwC, Dansk Industri og Ingeniørforeningen.