FORFRA
Hvordan starter man forfra, når livet pludselig slår en gevaldig kolbøtte? Hvordan finder du en balance mellem familieliv og karriere? Og hvordan balancerer du personlige ambitioner og ansvaret for at sige stop, i et opslidende arbejdsliv hvor ingen andre gør det for dig?
Mød tidligere politisk redaktør på TV2, Anders Langballe, i samtale med journalist og mangeårig ven, Martin Flink.
I dette vedkommende og debatskabende foredrag kommer du helt tæt på Anders Langballes personlige fortælling – om kampen for at komme til tops i en benhård branche, om at nå målet med verdens bedste job, men knække sammen på grund af lange arbejdsdage, stress og usund arbejdskultur på Christiansborg, der ender med to blodpropper i hjernen.
Foredraget tager udgangspunkt i bogen Forfra, der beskriver hele vejen op, vejen ned og vejen frem efter blodpropperne, der efterlod Anders uden et sprog og med et nyt liv med en permanent hjerneskade.

I foredraget taler Anders og Martin om, hvordan det kunne gå så galt, og ikke mindst om, hvordan man kommer tilbage på sporet igen og starter forfra. Hvordan man navigerer i et stressende arbejdsliv, og hvorfor det kan være så svært, men absolut nødvendigt, at finde en balance mellem arbejds- og familieliv.

Forfra er et foredrag for alle, der har prøvet at blive for længe på kontoret.

Tantholdt.com